Guld köp

ESG köper och återvinner både privat gammalt guld som guldsmycken, tandguld, guldtackor, guldmynt, medaljer och industriellt guldavfall som legeringsflingor, sputter-targets, guldgranulat, guldglitter, guldtrådar, guldark, guldsalt, skivor, laboratorieutrustning etc.

Guld, skrotguld, trasigt guld och industriellt guld analyseras professionellt av oss i ESG:s testlaboratorium för ädelmetall och köps till värdet av den ädelmetall som det innehåller.

Oavsett om det är några gram från privatpersoner eller flera kilo från industriella leverantörer, analyseras varje material som tas emot för guldinköp exakt med avseende på guldinnehållet i vårt testlaboratorium för ädelmetaller och ersätts därefter. Om ditt skrot innehåller silver, platina eller palladium utöver guld kommer detta naturligtvis också att ersättas. Vi köper inte bara guld från banker, industriföretag, juvelerare, pantbanker och ädelmetallhandlare, utan privatpersoner kan också sälja sitt gamla guld direkt till ESG.

Av överensstämmelseskäl köper vi inte råguld från gruvor.

Vi är en certifierad guldköpare och vårt värderingsförfarande för guldköp kontrolleras regelbundet av DEKRA som en del av vår QM-certifiering enligt ISO 9001. ESG Edelmetall-Service GmbH & Co. KG specialiserade sig på inköp av guld- och guldåtervinning för flera år sedan. Du kan skicka ditt guldskrot från EU antingen väl förpackat och med tillräcklig porto som ett paket via vår pakettjänst, eller så kan du komma till oss personligen efter förhandsanmälan och får, efter analys med värdebestämning och personlig registrering, kreditbeloppet utbetalat omedelbart eller online för större summor. Av överensstämmelseskäl köper vi inte råguld från gruvor.