hemsida
telefon: +49 7242 9535177

Inköp och återvinning av termoelement och platinatråd

Vi analyserar termoelement, platinatråd och platinalegeringar professionellt i vårt kontrollaboratorium för ädelmetall och köper det till ett pris baserat på den aktuella ädelmetallhalten.

 

ESG köper och återvinner samtliga platina-, rodium- och iridiumhaltiga termoelement samt platina från laboratorier som platinadeglar, platinaskepp eller platinaelektroder.

 

Oavsett om det handlar om ett fåtal gram från privatpersoner, universitet eller småföretag eller om flera kilo från industrileverantörer analyseras ädelmetallhalten i alla inkommande material exakt i vårt kontrollaboratorium för ädelmetaller och ersätts därefter. Om det utöver platina även finns halter av andra återvinningsbara ädelmetaller så ersätter vi naturligtvis även dessa. Våra värderingsprocesser kontrolleras regelbundet av DEKRA som en del i vår QM-certifiering enligt ISO 9001.

 

Vi på ESG Edelmetall-Service GmbH & Co. KG har specialiserat oss på återvinning av ädelmetaller och handel med ädelmetallerna Au, Ag, Pd, Pt, Rh och Ir. Det finns flera sätt att leverera ädelmetallskrot till oss: Skicka det väl förpackat per post som paket, utnyttja vår värdetransporttjänst när det rör sig om större mängder eller boka en tid och lämna själv över materialet. När vi analyserat metallen och fastställt värdet betalar vi ut beloppet direkt, antingen kontant eller som en check.

Exempelbilder

Laborplatin / Platintiegel
Laborplatin / Platintiegel
Platinschiffchen / Pt-Draht
Platinschiffchen / Pt-Draht
Anleitung und Informationen Ankaufaubwicklung von Platindraht / Thermodraht