hemsida
telefon: +49 7242 9535177

Köp av guldsmycken, silversmycken och platinasmycken

Vi analyserar hela och trasiga smycken professionellt i vårt laboratorium och köper dem till det fastställda ädelmetallvärdet.

Det spelar ingen roll om det rör sig om ett fåtal smycken från privatpersoner eller om flera kilo från guldsmeder, smyckestillverkare eller lagerrester från smyckesåterförsäljare.

 

Vi är även rätt kontakt för större lotter guld från kvarlåtenskaper eller samlingsupplösningar eftersom du hos oss säljer direkt till en professionell ädelmetallgrossist. Våra värderingsprocesser kontrolleras regelbundet av DEKRA som en del i vår QM-certifiering enligt ISO 9001.

 

ESG Edelmetall-Service GmbH & Co.KG har specialiserat sig på återvinning av ädelmetaller i gamla smycken och guldskrot. Handlar det om diamantsmycken med stenar över 0,1 ct betalar vi inte bara för ädelmetallen utan även för briljanterna. Det finns flera sätt att leverera smyckena till oss: Skicka dem väl förpackade per post som paket, utnyttja vår värdetransporttjänst när det rör sig om större mängder eller boka en tid och lämna själv över materialet. När vi analyserat smyckena och fastställt värdet betalar vi ut beloppet direkt, antingen kontant eller som en check.

Alten Schmuck verkaufen

Exempelbilder

Anleitung und Informationen Ankaufaubwicklung von Schmuck