hemsida
telefon: +49 7242 9535177

Köp och återvinning av silver

Vi analyserar silverskrot professionellt i vårt kontrollaboratorium för ädelmetall och köper det till ett pris baserat på den aktuella ädelmetallhalten.

ESG köper och återvinner både silverföremål i privat ägo som silversmycken, silverbestick, bordssilver, silvertackor, silvermynt, minnesmynt i silver samt medaljer och silveravfall från industrin som elektrolytsilver, silverslam, silverpulver, små legeringstackor, finfördelningselement, silveranoder, silvergranulat, silverflingor, silvertråd, silverplåt, silvercyanid, rondeller, laboratorieutrustning, silverkontakter, kontaktnitar och liknande.

 

Oavsett om det handlar om ett fåtal gram från privatpersoner eller om flera kilo från industrileverantörer analyseras silverhalten i alla inkommande material exakt i vårt kontrollaboratorium för ädelmetaller och ersätts därefter. Om det även finns halter av guld, platina eller palladium i silverskrotet så ersätter vi naturligtvis även det.

 

Våra värderingsprocesser kontrolleras regelbundet av DEKRA som en del i vår QM-certifiering enligt ISO 9001. Vi på ESG Edelmetall-Service GmbH & Co. KG har specialiserat oss på återvinning av silver och handel med ädelmetaller.

 

Det finns flera sätt att leverera silvret till oss: Skicka det väl förpackat per post som paket, utnyttja vår värdetransporttjänst när det rör sig om större mängder eller boka en tid och lämna själv över materialet. När vi analyserat silvret och fastställt värdet betalar vi ut beloppet direkt, antingen kontant eller som en check.

Silberbarren / Anlagesilber
Silberbarren / Anlagesilber
Anlagesilbermünzen / Investment-Coins
Anlagesilbermünzen / Investment-Coins

Exempelbilder

Alte Silbermünzen / Junk-Coins
Alte Silbermünzen / Junk-Coins
Alten Silberschmuck
Alten Silberschmuck
Elektrolytsilber / Industriesilber
Elektrolytsilber / Industriesilber
Silberkontakte / Kontaktnieten
Silberkontakte / Kontaktnieten
Silberanoden / Galvaniksilber
Silberanoden / Galvaniksilber
Anleitung und Informationen Ankaufaubwicklung von Silber, Anlagesilber bzw Silberscheidgut beim Verkauf an die ESG