hemsida
telefon: +49 7242 9535177

Köp och återvinning av palladium

Vi analyserar palladiumskrot professionellt i vårt kontrollaboratorium för ädelmetall och köper det till ett pris baserat på den aktuella ädelmetallhalten.

 

ESG köper och återvinner både palladiumföremål i privat ägo, som palladiumsmycken, palladiumtackor, palladiummynt och medaljer, samt palladiumavfall från industrin, som palladiumkontakter, kontaktnitar, palladiumplåt, palladiumrör, palladiumspån och liknande.
Vi köper även legeringar som silver-palladium-kontakter eller vitguldlegeringar på guld-silver-palladium-bas.

 

Oavsett om det handlar om ett fåtal gram från privatpersoner eller om flera kilo från industrileverantörer analyseras palladiumhalten i alla inkommande material exakt i vårt kontrollaboratorium för ädelmetaller och ersätts därefter. Om det utöver palladium även finns halter av andra återvinningsbara ädelmetaller som guld, silver eller platina så ersätter vi naturligtvis även dessa. Våra värderingsprocesser kontrolleras regelbundet av DEKRA som en del i vår QM-certifiering enligt ISO 9001.

 

Vi på ESG Edelmetall-Service GmbH & Co. KG har specialiserat oss på återvinning av palladium och handel med ädelmetaller. Det finns flera sätt att leverera palladium till oss: Skicka det väl förpackat per post som paket, utnyttja vår värdetransporttjänst när det rör sig om större mängder eller boka en tid och lämna själv över materialet. När vi analyserat metallen och fastställt värdet betalar vi ut beloppet direkt, antingen kontant eller som en check.

Exempelbild

Palladiummünzen / Pd-Barren
Palladium
Palladium-Rubel
Anleitung und Informationen Ankaufaubwicklung von Palladium beim Verkauf an die ESG