hemsida
telefon: +49 7242 9535177

Så här går det till när vi köper upp ädelmetallhaltigt elektronikskrot och specialmetaller

Du kan sälja material till oss på följande sätt:Variant A
Personlig leverans

Boka en tid och kom personligen till oss på ESG:s mottagningscenter med materialet. När materialet lastats av och delats upp enligt våra sorteringskriterier väger vi materialet och skapar en vägningsrapport. På vårt kontor räknar vi ut kreditvärdet och du får beloppet utbetalt direkt cash. Om du så önskar kan vi naturligtvis även föra över beloppet till ett bankkonto.

När det gäller material där värdet inte kan fastställas förrän efter bearbetning (krats, filter, slam, slagg, pulver osv.) får du ett mottagningskvitto, och vi meddelar även ungefär hur lång tid bearbetningen tar. Så snart vi har analysresultatet kontaktar vi dig för att diskutera utbetalningen.
Boka alltid tid för avlämning i förväg på telefonnummer +49 7242 9535177.


Variant B Leverans per postförsändelse
Du får gärna skicka materialet direkt till oss per post eller spedition, tillsammans med en kopia av vårt följebrev och väl förpackat i ett paket. Vid större mängder låter vi även gärna vår spedition hämta materialet hos dig. Meddela oss via e-post eller telefon ungefärlig vikt på materialet, antalet pallplatser eller gallerpallar samt önskad avhämtningstid.
Vi väger materialet när det kommer fram till oss. Om vi kan analysera materialet direkt meddelar vi dig om värdet så snart det fastställts, per post eller via e-post enligt dina önskemål.
När det gäller material där värdet inte kan fastställas förrän efter bearbetning (krats, filter, slam, slagg, pulver osv.) får du ett mottagningsmeddelande, och vi meddelar även ungefär hur lång tid bearbetningen tar. Så snart vi har analysresultatet kontaktar vi dig för att diskutera utbetalningen.
följesedeln för ädelmetaller som du skickar in tillsammans med materialet anger du bankernas IBAN och BIC-Code när den krediterade summan ska föras över till ett konto.

ESG Scheidgutannahme

Scheidgutannahmecenter Rheinstetten
Scheidgutannahmecenter
Telefonzentrale / Kundenempfang
Telefonzentrale / Kundenempfang
ESG Edelmetall-Prüflabor
ESG Edelmetall-Prüflabor
Aufarbeitung von Edelmetallschrotten
Rückgewinnung von Edelmetall
Edelmetallrecycling / Scheideanstalt
Edelmetallrecycling Scheideanstalt