hemsida
telefon: +49 7242 9535177

Så går det till när vi köper upp ädelmetallskrot


Varorna kommer in

 

Små mängder kan du skicka som paket. Vid större mängder (materialvärden från 1 000 euro) kan du beställa avhämtning, som genomförs av ett värdetransportföretag som vi anlitar. Du kan även boka en tid för att personligen komma och lämna materialet hos oss.

 

 

Värdering

 

Direkt när materialet kommer in fastställer vi värdet i vårt kontrollabb för ädelmetaller. Vi meddelar dig om det fastställda värdet via post, telefon eller e-post enligt dina önskemål. Om du kommer och lämnar ditt material till oss (och om materialet är direkt kontrollerbart) får du uppgift om det fastställda värdet direkt, och kan även få summan direkt utbetald eller överförd, enligt dina önskemål.

 

 

Kreditering när materialet skickas in

 

På följesedeln som du skickar in tillsammans med ädelmetallen anger du IBAN och BIC-Coden för att den krediterade summan ska föras över till ett konto. Om du mot förmodan inte är införstådda med vårt inköpspris eller om du ändrar dig under tiden skickar vi förstås tillbaka dina värdeföremål. Vi förvarar alla material som kommer in separat under minst sju dagar från ankomsten.


Zum Ankauf-Formular / Edelmetall-Begleitschreiben