hemsida
telefon: +49 7242 9535177

Köp av tandguld och dentalguld

Vi analyserar tandguld och dentallegeringar ("dentalguld") professionellt i vårt laboratorium. Där fastställer vi legeringens sammansättning och ersätter ädelmetallandelen enligt den aktuella dagskursen.

Vi analyserar den faktiska ädelmetallhalten, oavsett om det rör sig om enstaka tandkronor, fyllningar eller bryggor från privatpersoner eller flera kilo tandguld resp. dentalskrot från tandtekniska laboratorier eller tandläkare.

 

Vi ersätter ädelmetallerna guld, silver, platina och palladium. Rester av tänder, keramik, plast och liknande tar vi bort.

 

Våra värderingsprocesser kontrolleras regelbundet av DEKRA som en del i vår QM-certifiering enligt ISO 9001. Vi på ESG Edelmetall-Service GmbH & Co. KG har specialiserat oss på återvinning av ädelmetaller i dentalskrot.

 

Skicka gärna tandguldet till oss väl förpackat som postförsändelse, utnyttja vår värdetransporttjänst vid större mängder eller boka en tid för att komma förbi och leverera materialet personligen. Om analysen går bra och vi kan fastställa värdet får du ersättningsbeloppet direkt i kontanter eller som en check.

Zahngold Mix

Dentallegierungen
Dentallegierungen
Goldkrone
Goldkrone
Dental-Gold
Dental-Gold
Anleitung und Informationen Ankaufaubwicklung von Zahngold