hemsida
telefon: +49 7242 9535177

Köp av gammalt guld och guldskrot

Vi analyserar gammalt guld och guldskrot professionellt i vårt kontrollaboratorium för ädelmetall och köper det till värdet på den fastställda ädelmetallhalten.

ESG köper och återvinner både guldföremål i privat ägo, som guldsmycken, tandguld, guldtackor, guldmynt och medaljer, samt guldavfall från industrin som små legeringstackor, finfördelningselement, guldgranulat, guldflingor, guldtråd, guldplåt, guldsalt, rondeller, laboratorieutrustning och liknande.

Oavsett om det handlar om ett fåtal gram från privatpersoner eller om flera kilo från industrileverantörer analyseras guldhalten i alla inkommande material exakt i vårt kontrollaboratorium för ädelmetaller och ersätts därefter. Om det även finns halter av silver, platina eller palladium i guldskrotet så ersätter vi naturligtvis även det.


Våra värderingsprocesser kontrolleras regelbundet av DEKRA som en del i vår QM-certifiering enligt ISO 9001. Vi på ESG Edelmetall-Service GmbH & Co. KG har specialiserat oss på återvinning av guld och handel med ädelmetaller. Det finns flera sätt att leverera guld till oss: Skicka det väl förpackat per post som paket, utnyttja vår värdetransporttjänst när det rör sig om större mängder eller boka en tid och lämna själv över materialet. När vi analyserat föremålen och fastställt värdet betalar vi ut beloppet direkt, antingen kontant eller som en check.


Informationsvideo Goldankauf bei der ESG:

Goldankauf ESG

Schmuckgold
Schmuckgold-Ankauf
Dentalgold / alte Goldkronen
Dentalgold / alte Goldkronen
Goldmünzen und Goldbarren
Goldmünzen und Goldbarren
Anleitung und Informationen Ankaufaubwicklung von Gold / Altgold

Kurzfilm ESG Goldankauf per Post: